/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Veste bună pentru călători. Pe cursa Chișinău – Odesa va fi lansat un tren modernizat

missing
24 octombrie 2017, ora 12:25

Acest lucru a fost posibil datorită unui acord stabili de către managerul CFM cu administrația feroviară din Ucraina, în cadrul celei de-a 67-a reuniuni a Consiliului pentru Transport Feroviar, care s-a desfășurat în perioada 19-20 octombrie a.c., în capitala Letoniei.

Grupul de specialiști delegați de instituția feroviară din Republica Moldova a fost implicat activ în negocieri și discuții, în urma cărora pot fi încheiate noi parteneriate și stabilite condiții favorabile pentru activitatea CFM. În urma negocierilor purtate de Directorul General al CFM și conducerea CTF, a fost luată decizia benefică pentru călători de a păstra calitatea de „tren accelerat” pentru garnitura care circulă pe cursa Chișinău – Sankt-Petersburg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram