/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ ISIS amenință Cupa Mondială. Gruparea „Statul Islamic” s-a folosit de imaginea lui Messi

missing
25 octombrie 2017, ora 16:10

În poza postată de teroriști, Lionel Messi apare în spatele gratiilor, în uniformă de deținut și varsă o lacrimă de sânge. Mesajul amenință buna desfășurare a Cupei Mondiale, care va ava loc anul viitor în Rusia.

Aceasta nu este singura imagine lansată de teroriști cu privire la turneul final din 2018. O altă imagine, postata săptămâna trecută, arătă simbolul „Cupei Mondiale” alături de un om mascat, cu inscripția „Așteptați-ne!”. Cupa Mondială se va desfășuta în 11 orașe din Rusia în perioada 14-15 iunie, finală urmând să aibă loc pe stadionul „Lujniki” din Moscova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram