Președintele american Donald Trump a fost asaltat cu stegulețe rusești. Incidentul a avut loc la intrarea în sediul Congresului, după ce un protestatar a reușit să se strecoare printre jurnaliști. Trump și-a continuat însă drumul, iar făptașul a fost reținut de polițiști.

„Trump este un trădător! De ce vorbiți despre reduceri de impozite, când ar trebui să vorbiți despre trădare?”

Din imaginile video se vede cum bărbatul, de 36 de ani, a înaintat din zona destinată jurnaliștilor. Stegulețele rusești nu l-au atins pe președintele american, care și-a continuat drumul spre reuniunea cu senatorii republicani vizând planurile sale de reformă fiscală. Protestatarul a fost imediat imobilizat și arestat, fiind acuzat de comportament ilegal.

„Acest președinte, care a fost ajutat de agenții ruși să câștige alegerile, ar trebui să vorbească despre trădare, nu despre impozite”.

Acum forțele de securitate investighează cum a pătruns bărbatul în sediul Congresului, în condițiile în care pentru aceasta avea nevoie de o acreditare. Individul face parte dintr-o organizație care militează pentru destituirea lui Donald Trump.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!