Numărul victimelor tragicului accident din Harkov a crescut până la șase. O tânără de 24 de ani, care a fost lovită de mașina care a intrat în mulțime pe 19 octombrie, a murit în această dimineață la spital. Alți cinci răniți continuă să se afle în stare gravă.

Diana Bercinko s-a stins în Secția de Reanimare la o săptămână după accident. Anunțul a fost făcut de sora ei. Tânăra a fost victima accidentului cumplit provocat de o șoferiță de 20 de ani, care, potrivit presei, obișnuia să participe la curse ilegale de mașini. Aceasta a tamponat un Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 de ani, și a ricoșat în mulțimea de pe marginea drumului.

Tatăl șoferiței, un important om de afaceri, și-a cerut scuze de la familiile celor decedați și s-a oferit să le ajute financiar. Judecătoria orașului Harkov a plasat-o pe șoferița care a provocat tragedia în arest preventiv. Ea riscă până la 20 de ani de închisoare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!