Tudor Pînzari se mută în casă nouă, după ce timp de 15 ani a bătut pragul autorităților, iar șapte ani a protestat într-o colibă din lemn în fața Palatului Republicii. Statul i-a oferit o casă în Căușeni, iar Tudor deja a primit actele care confirmă că este stăpânul locuinței.

Pe pagina sa de facebook Tudor a anunțat că își demolează coliba și se va muta în Căușeni. „La revedere Chișinău, adio coliba mea. Încetez protestul vineri de la ora 12”, a scris Pînzari.

Tudor va primi și aproximativ 7000 de dolari, strânși pe platforma gofundme.com, care vor fi folosiți pentru reparația casei și redresarea sănătății protestatarului-justițiar.

Amintim că casa lui Tudor Pînzari a fost demolată ilegal în 2002 de autorităţile din Căuşeni, în timp ce Tudor era grav bolnav, internat în spital.

Foto: Facebook/ Nicolai Arpentin

Foto: Facebook/ Nicolai Arpentin

Foto: Facebook/ Nicolai Arpentin

Foto: Facebook/ Nicolai Arpentin

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!