/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ O româncă ar fi furat un telefon mobil şi jefuit două vânzătoare la Chișinău. Lucra pe un șantier de construcții

missing
28 octombrie 2017, ora 12:35

Poliţiştii au stabilit că, bănuita ar fi venit la Biroul Migraţie şi Azil al MAI pentru a perfecta anumite acte personale, unde a sustras tainic de pe masa unui angajat telefonul mobil în valoare de 10 000 lei. Ulterior ea părăsit sediul instituţiei, fiind însoţită de un tânăr. Acţiunile femeii au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate, care au fost ridicate în calitate de probe concludente, iar telefonul mobil a fost ridicat şi urmează a fi reîntors proprietarei.

Este de menţionat că, bănuita ar fi fost implicată şi într-un caz de jaf, când s-ar fi apropiat de un ghişeu din sectorul Centru şi în mod deschis a sustras bani în sumă de 2 500 lei de pe masa vânzătoarei. Tot ea ar fi deposedat de bani în mod deschis pe vânzătoarea unui magazin de jucării pentru copii, în sumă de aproximativ 2 500 lei. În acest sens bănuita ar fi fost recunoscută de către victime, fiind reţinută pe un termen de 72 de ore.

Actualmente ea este cercetată penal pentru comiterea infracţiunilor de jaf şi furt. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuita riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Poliţia Capitalei continuă măsurile planificate la compartimentul prevenirii şi descoperirii infracţiunilor stradale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram