În seara zilei de 20 octombrie curent, în jurul orei 23.20, Poliţia Capitalei a fost alertată de către un tânăr de 23 ani, care a solicitat ajutor după ce ar fi fost agresat fizic şi numit cu cuvinte injurioase de către trei indivizi necunoscuţi, în timp ce se deplasa printr-un parc public din sectorul Râşcani.

La faţa locului au intervenit imediat echipele mobile 902 cât şi poliţiştii sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru documentarea circumstanţelor şi reţinerii indivizilor.

Astfel, fiind desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii, pe urme fierbinţi au fost identificaţi presupuşii atacatori. Aceştia s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 16 ani şi respectiv un individ de 18 ani, domiciliaţi în Capitală. Respectiv, individul de 18 ani a fost localizat şi reţinut în timp ce se deplasa spre domiciliu, fiind încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri, unde şi-ar fi recunoscut vinovăţia. Iar ceilalţi doi bănuiţi sunt cercetaţi penal în stare de libertate conform prevederilor legislaţiei în vigoare, deoarece sunt de vârstă minoră. Conform informaţiilor preliminare, victima ar fi fost agresată de către aceştia fără niciun motiv, provocându-i leziuni corporale.

Ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 27 000 lei sau închisoare de pînă la 5 ani.

Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a intensificat patrulările nocturne prin curţile blocurilor de locuit, precum şi pe străzile iluminate insuficient.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!