/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Natalia Morari revine pe micile ecrane! Invitatul emisiunii Politica - fostul președinte georgian Mihail Saakashvili

missing
30 octombrie 2017, ora 16:58

După o lună în care a fost absentă din motive de sănătate, Jurnalista Natalia Morari și moderatoarea emisiunii Politica, revine în forță pe micele ecrane. „Starea de sănătate nu doar că îmi permite să revin în emisie, ba chiar mă impune, altfel nu voi ști ce să fac cu atâta energie acumulată în 30 de zile, cât am lipsit de pe micile ecrane. Această lună de reabilitare după operație a fost la insistența medicilor și, bineînțeles, m-am consultat cu ei înainte de a reveni în emisie”, ne-a declarat jurnalista.

Invitatul ediției de luni care, potrivit tradiției de mai mulți ani, va fi în limba rusă, este Mihail Saakashvili, unul dintre liderii opoziției din Ucraina și fostul președinte al Georgiei, care de câteva săptămâni protestează în fața Radei din Kiev.

Ce ține de restul edițiilor a emisiunii Polticia, Natalia susține că va aborda în continuare subiecte de importanță și actualitate politică, socială sau economică. „În cazul sistemului politic moldovenesc este extrem de greu să faci din timp planuri pentru emisiuni – uneori dimineața nu știi ce Breaking News-uri ne așteaptă după amiază. Îmi propun exact ceea ce m-am străduit să fac de fiecare dată – să ofer platforma pentru toate opiniile, să informez publicul nostru despre cele mai importante evenimente și fenomene din țară și să le ofer oamenilor posibilitatea să-și tragă concluzii singuri”, adaugă moderatoarea.

Reamintim că, la sfârșitul lunii septembrie Natalia Morari a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală. Operația a avut loc la Chișinău, la Spitalul Clinic Republican și a durat aproximativ 8 ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram