/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Condamnat la trei ani cu suspendare, Igor Gamrețchi își construiește o casă de lux cu o suprafață de 400 m.p.

30 octombrie 2017, ora 15:09

Potrivit consilierului municipal din partea fracțiunii PSRM, Alexandr Odințov, casa este înregistrată pe numele mamei lui Gamrețchi, Eugenia Stoicev, care nu este femeie de afaceri.

„Înainte ca strada Alecu Russo să fie dată în exploatare, mama lui Gamrețchi a primit cinci depozite cu o suprafață totală de o mie de metri pătrații, valoarea cărora este de aproximativ un milion de euro. De unde atâția bani?”, a menționat Odințov. Acesta mai susține că locuința este construită pe un teren cu suprafața de 15 hectare.

Contactat de redacția TV8, Gamrețchi nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi o reacție. Pentru alte surse media acesta a menționat însă că terenul pe care își construiește casa îi aparține tatălui său, care l-a primit de la UTM, acolo unde a lucrat. Gamrețchi a mai menționat că această casă este preconizată pentru două familii și preconizează să locuiască acolo împreună cu părinții.

În declarație pe venit din 2014, Gamrețchi a declarat două apartamente, unul de 45.4 m.p și unul de 64.6 m.p., dar și un garaj cu subsol.

Menționăm că, fostul șef al Direcției transport a Primăriei Chișinău a fost condamnat la trei ani cu suspendare. Funcționarul a fost condamnat în dosarul parcărilor cu plată, în care figurează și primarul suspendat Dorin Chirtoacă. Gamrețchi a fost condamnat pentru trafic de influență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram