/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Cel mai bun start de sezon. 9 victorii și 2 egaluri pentru FC Inter în Seria A

31 octombrie 2017, ora 17:14

Inter își continuă parcursul în Seria A, menținându-se aproape de liderul Napoli, după primele 11 etape. Ultima victorie, milanezii au înregistrat-o în deplasare pe terenul Veronei. Valero a deschis pentru nerazzurri în minutul 36, după ce a profitat de centrarea lui Candreva.

Verona a reușit să egaleze în minutul 55, după ce arbitrul a acordat un penalty cu ajutorul tehnologiei video. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Gianpaolo Pazzini. Gazdele însă nu s-au bucurat mult. Perisic a confirmat încă odată forma perfectă a milanezilor, stabilind scorul final de 2-1 cu un șut de excepție în minutul 67.

După victoria înregistrată, Inter a revenit pe a doua poziție, fiind la 2 puncte în urma liderului Napoli și la un punct în fața lui Juventus, care este pe 3.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram