/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/FOTO/ Învață-ți prietenii și colegii Limba Română! ANTEM a lansat o aplicația mobilă a unui ghid de conversație

missing
01 noiembrie 2017, ora 13:15

Aplicaţia mobilă a Ghidului de conversație este destinată vorbitorilor de alte limbi și este realizată într-o tehnologie modernă care permite însușirea și exersarea unor modele de vorbire în română pentru a fi utilizate în situații de zi cu zi. Cu ajutorul dispozitivelor mobile (telefoane mobile sau tablete), beneficiarii oricând și oriunde își pot perfecționa abilitățile de comunicare în limba română.

Ghidul de conversație include 15 teme de real folos pentru beneficiari: Să facem cunoștință, La studii, Oferte de muncă, La un interviu de angajare, La cumpărături, Urgențe, Timpul liber, La medic etc. Fiecare temă are în mediu 40-50 de modele de vorbire care pot fi audiate repetitiv. Aceste modele de vorbire sunt incluse în tipuri de exerciții pentru o memorare mai bună.

Aplicația poate fi descărcată gratuit:

– pentru Android;
– pentru iOS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram