/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/FOTO. VIDEO/ Producătoarea Alla Donțu debutează în calitate de regizoare, iar interpreta Karizma ca actriță. Detalii despre spectacolul „6.9”

missing
01 noiembrie 2017, ora 12:34

Lucrarea reprezintă un act de meloterapie, un performance, care urmărește să implice spectatorii în jocul piesei. Acțiunea ia forma unui dialog între El – psihanalistul și, Ea – clienta, prin urmare, aceștia discută despre: dragoste, dezamăgire, pasiune.

Preț de șase zile și nouă nopți, anume de atâta timp are nevoie eroina să-și învingă fricile și lui să se reinventeze. Piesa este construită dintr-o multitudine de simboluri, unde cifra „șase” stă pe alb, semnificând perfecțiune, iar „nouă” fiind pe negru simbolizează sfârșitul unui ciclu și continuitate.

„Este un debut pentru mine în calitate de regizor în teatru. De mult visam să vin la teatru și să mă regăsesc într-o simbioză perfectă a jocului actorilor, muzicii live, dansului, imaginii proiectate și sound-ului. Aș vrea să cred că „6.9” va apropia în mod elegant oamenii în sălile mici de spectacol pentru că este o premieră în care muzica stă la braț cu poezia, proza, iar imaginea video și sunetul în format 5.1 amplifică stările prin care evoluează eroii și pe care urmărim să le dezvăluim publicului. Lucrăm cu echipa deja de jumătate de an la acest proiect și credem că acest performance va reuși să captiveze prin alchimia elementelor pe care le-am sintetizat,” a spus Alla Donțu, regizor 6.9 .

Reamintim că, 17 ianuarie anul curent, a fost lansată platforma online Ola Tabu, proiect deschis tuturor celor interesați de abordarea, prin intermediul artei, a unor subiecte tabu. Menționăm că spectacolul „6.9” reprezintă o nouă etapă a proiectului și marchează un dublu debut creativ: Alla Donțu – regizor, Karizma – actriță.

Echipa de creație:

Scenariu și regie – Alla Donțu, preșdinte YOUBESC; producător muzical;
La pian – Octavian Coteț, compozitor, muzician;
Coregraf – Marta Madan;
Pictor de costume și sceneograf – Corina Koko;
Sound designer – Roman Bordei, YOUBESC;
Pictor Lumini – Serghei Mosin, Media Show Group.

Stagiunea presupune 12 spectacole jucate săptămânal în perioada noiembrie – decembrie, în incinta teatrului „Alexei Mateevici” , str. Alexei Şciusev 93-95, începând cu ora 19:00.

Biletele le puteți procura AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram