/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Pavel Filip transmite condoleanțe poporului american în legătură cu atentatul din New York

missing
01 noiembrie 2017, ora 12:58

„Cȃnd o tragedie ca cea de aseară, din New York, loveṣte centrul celei mai puternice democraṭii din lume, trebuie să fim mai determinaṭi ṣi mai uniṭi ca oricȃnd ȋn a ne apăra cetățenii. Asemenea acte de violenṭă nu au scuze sau explicaṭii ṣi nu pot fi tratate cu indiferenṭă. Comunitatea internaṭională trebuie să continue lupta ȋmpotriva terorismului ṣi să nu mai permită victime nevinovate”, a scris Filip într-un mesaj pe facebook.

Premierul a transmis sincere condoleanṭe tuturor celor care au pierdut pe cineva drag ṣi gȃnduri bune celor care au avut de suferit de pe urma incidentelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram