/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Socialiștii au lansat un portal în care promovează referendumul privind demiterea lui Dorin Chirtoacă

01 noiembrie 2017, ora 14:42

Astfel, divizat în câteva secțiuni: despre referendum, problemele oraşului, corupţia în Primărie, construcţii ilegale și ecologie, pe site sunt prezentate o serie de materiale privind problemele din municipiul Chișinău, ilegalități comise de municipalitate, personal de Dorin Chirtoacă și de membrii familiei sale.

Creatorii site-ului au preluat mai multe investigații efectuate de diverse instituții media din Republica Moldova. Printre materialele publicare unele se referă la: „Afacerea tomberoanelor”, „Bomba ecologică din municipiul Chișinău”, „Licitații cu reputație redusă”, „Întreprinderea municipală Exdrupo” etc.

Un compartiment aparte al site-ului este dedicat referendumului: cum se organizează, de către cine, de ce, procedurile legale, cum se poate de participat etc. Unde este specificat că motivul ce stă la baza deciziei de a organiza un referendum este „incompetența actualului Primar General de Chișinău. Edilul capitalei este un neprofesionist și nu are experiență în gestionarea treburilor în oraș”.

Mai găsim și un sondaj privind intenția cetățenilor de a merge la Referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă din 19 noiembrie 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram