/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ La un pas de a provoca un accident. Un minor, surprins în stare de ebrietate la volan

01 noiembrie 2017, ora 15:38

Astfel, în noaptea de 1 noiembrie, un echipaj de patrulare aflându-se la asigurarea traficului rutier în apropriere de localitatea Fundul Galbenei, a observat un automobil ce se deplasa cu 76 km/h. Șoferul a primit semnal regulamentar de a se opri, însă nu s-a conformat.

În timp ce șoferul vinovat încerca să scape de inspectorii de patrulare, a fost la un pas de a provoca un accident rutier. În consecință, mașina a derapat de pe carosabil. Șoferul imobilizat de ofițerii de patrulare s-a dovedit a fi un minor de 16 ani, acesta fiind supus testării cu apăratul Drager, rezultatul fiind de de 0,73 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Ulterior, tânărul a refuzat să treacă examenul medical de recoltare a probelor biologice.

În momentul de față, cazul este documentat conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram