/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Chiril Lucinschi, despre sentința dată fratelui său în România: „Regret foarte mult această decizie”

missing
02 noiembrie 2017, ora 18:50

„Eu regret ceea ce se întâmplă acolo, fiindcă, prin această decizie, instanța a legiferat o practică când un investitor poate să vină în România să investească într-o companie având un partener. Partenerul poate să-și bată joc de investitorul respectiv, și pe urmă investitorul rămâne și cu sentință și banii nu sunt întorși.

Asta s-a întâmplat cu fratele meu. A venit, a investit bani într-o companie mare, a avut un partener. Partenerul a falimentat această companie și, în mod evident și clar, banii trebuiau să fie întorși, din păcate s-a mers pe altă cale, unde a participat și justiția. Este un partener – apropo denunțător profesionist. Este o persoană care a denunțat pe mai mulți în România. Regret foarte mult această decizie”, a declarat Chiril Lucinschi.

Amintim că Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, a fost condamnat în România la 3 ani închisoare cu suspendare pentru șantaj, trafic de influență, fals în declarații și participație improprie în forma instigării la infracțiunea de fals intelectual.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram