O echipă de salvatori au lucrat la descarcerarea corpului unui bărbat, care a murit după ce mașina la volanul căruia se afla a derapat de pe traseu. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de joi, 2 noiembrie în apropiere de localitatea Stețcani, Criuleni.

În urma unui apel parvenit la ora 12:44 de minute, o echipă de salvatori a fost alertată în apropiere de localitatea Stețcani, raionul Criuleni pentru a interveni la descarcerare unui bărbat în vârstă de 45 de ani care a fost strivit de un camion de tip GAZ.

Din primele informații s-a stabilit că autovehiculul cu remorcă ar fi derapat de pe traseu, iar conducătorul auto a fost prins sub cabina mașinii. În consecința acesta a decedat pe loc, iar pentru deblocarea acestuia a fost nevoie de intervenția salvatorilor. La fața locului a lucrat un echipaj de pompieri care au reușit să descarcereze cadavrul persoanei către ora 15: 20 minute.

Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi elucidate ulterior.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!