/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Dodon a comentat dezvăluirile făcute de Proca. „Este regretabil că cetățenii trebuie să fie martorii unor reglări de conturi”

missing
03 noiembrie 2017, ora 10:04

„În toate aceste bătălii televizate, cu actori din lumea interlopă, e clar un singur lucru: avem nevoie de alegeri parlamentare, de dorit anticipate, care vor permite să demolăm actualul sistem, să schimbăm lucrurile din temelie și să asigurăm o anchetă și o Justiție obiectivă și echitabilă, care va scoate adevărul la suprafață”, a scris Dodon pe contul său de Facebook

„De la actualul sistem nu ne putem aștepta la procese și reacții adecvate. Eficiența anchetei va fi posibilă numai după instaurarea unei noi majorități parlamentare, socialiste”, a mai adăugat acesta.

Reamintim că joi seara, 2 noiembrie, killerul moldovean Vitalie Proca a oferit postului de televiziune JurnalTV un interviu din penitenciarul Jilava în care a declarat că oligarhul Vladimir Plahotniuc este cel care a comandat asasinarea bancherului rus Gherman Gorbunţov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram