/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Atitudine de deputat. Democratul Sergiu Sîrbu „face mișto” de Natalia Morari și TV8?

03 noiembrie 2017, ora 17:02

„Poza mi-a fost bruiată de Starnet și Natalia Morari”, a scris acesta în dreptul pozei sale. Precizăm că nu doar deputatul Sergiu Sîrbu și-a „bruiat” poza pe Facebook. Același lucru l-au făcut mai mulți membri și activiști democrați.

„Îmi pare că asemenea glume vorbesc de la sine și denotă faptul că pentru Sergiu Sîrbu subiectul unei pieți media monopolizate, în care resursele administrative pot fi ușor folosite împotriva presei incomode, este un subiect de gluma. Putem doar să ne bucurăm pentru el. Mai mult n-am ce comenta”, a menționat Natalia Morari pentru redacția tv8.

Reamintim că, în ediția din 2 noiembrie a emisiunii Politica, emisia TV8 ar fi fost bruiată în diferite localități precum Chișinău, Ungheni, Bălți, Florești, Edineț, Briceni, Ocnița, Comrat, Strășeni, Criuleni, Vadul lui Vodă.

Problemele tehnice au apărut în timp ce invitații din platou discutau despre declarațiile făcute de killerul Vitalie Proca, și declarațiile acestuia precum că Vlad Plahotniuc ar fi comandat asasinarea bancherului rus Gherman Gorbunțov. În majoritatea cazurilor, semnalul a fost bruiat la telespectatorii care sunt deserviți de operatorul de stat Moldtelecom.

Potrivit unui comunicat emis de Moldtelecom, ar fi vorba de niște ”distorsiuni de imagine declanșate de echipamentele tehnice aflate în sediul televiziunii.” Afirmație însă este dezmințită de echipa tehnică a postului nostru de televiziune care nu pot să influențeze funcționarea dispozitivului Moldetelcom instalat în studiou.

Vedeți mai jos mai multe imagini trimise de telespectatori:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram