/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Caz tragic la Ialoveni. O fetiță de un an și trei luni a murit după ce a căzut în toaleta din spatele casei

04 noiembrie 2017, ora 11:02

Potrivit ofițerului de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu, incidentul a avut loc într-o familie din Ialoveni. Fetița de 1 an și trei luni, lăsată nesupravegheată timp de câteva minute, a căzut în latrina din spatele casei. Fetița a fost scoasă la scurt timp de familie în stare de inconștiență, însă în ciuda eforturilor medicilor, veniți la fața locului, care timp de 50 de minute au resuscitat copilul, viața ei nu a putut fi salvată.

Poliția a fost alertată de medici veniți la fața locului care au constatat decesul copilei. Pe marginea cazului a fost deschis un proces penal, în cadrul căruia se investighează dacă va fi pedepsită mama sau nu. Ofițerul de presă al IP Ialoveni a menționat că incidentul s-a produs într-un moment de neatenție, iar în grija femeii mai sunt și alți trei copii. În momentul accidentului, doar mama fetiței se afla acasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram