/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ A fost desemnată Miss Earth 2017. Cine este cea mai frumoasă femeie din lume

missing
05 noiembrie 2017, ora 14:41

Câștigătoarea acestei ediții, Karen Ibasco, s-a născut pe 17 decembrie 1990, în capitala Filipinelor, Manila.

În cadrul concursului de sâmbătă au fost acordate şi alte distincţii, Miss Apă fiind desemnată Juliana Franco, din Columbia, Miss Foc – Lada Akimova, din Rusia, Miss Aer – Nina Robertson, din Australia.

Toate participantele și-au prezentat propriile proiecte internaționale, menite să protejeze mediul și să salveze fauna sălbatică.

La concurs au participat concurente din 86 de ţări. Republica Moldova a fost reprezentată în concurs de Veronica Buzovoi. Detalii AICI.

Miss Earth este un concurs de frumuseţe internaţional, plasat ca mărime pe locul 3 după Miss World şi Miss Universe. Concursul are loc din anul 2001 pe insulele Filipine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram