/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

/VIDEO/ Cinci tineri au fost reținuți după ce ar fi bătut și dezbrăcat o minoră din raionul Ialoveni

05 noiembrie 2017, ora 13:24

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, cazul a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie curent, în raionul Ialoveni. Forțele de ordine au fost sesizate la 4 noiembrie de un cetățean care a expediat un material video cu cazul de violență, mai sus menționat.

Imediat, angajații IP Ialoveni de comun cu cei de la Inspectoratul Național de Investigații au demarat investigațiile necesare, în urma cărora au fost reținute cinci persoane. Aceștia sunt patru tineri cu vârsta cuprinsă între între 20 și 27 de ani, originari din Ialoveni, Cantemir, Călărași și o tânără de 18 ani, din Ocnița. Cei cinci sunt cercetați pentru huliganism.

De asemenea, poliția a solicitat intervenția specializată și calificată a Centrului Internațional „La Strada” pentru a acorda minorei, care se află în stare de șoc, toată asistența psihologică și juridică necesară.

Poliția continuă acțiunile de urmărire penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram