/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Bilanțul poliției: 700 de șoferi au depășit limita de viteză în ultimele trei zile

missing
06 noiembrie 2017, ora 10:54

Chiar dacă au loc accidente cu consecințe grave, șoferii continuă să consume băuturi alcoolice și să urce la volan. Astfel, în perioada 3 – 5 noiembrie, inspectorii de patrulare au documentat peste 40 de conducători auto care conduceau automobilul în stare de ebrietate, iar circa 700 au depășit limita de viteză admisă.

Alții 51 de cetățeni au fost surprinși consumând băuturi alcoolice în locuri publice. Totodată inspectorii de patrulare au intervenit la peste 90 de solicitări din partea cetățenilor.

Atenționăm că pe parcursul următoarelor zile, angajații INP vor intensifica patrularea pe traseele naționale și vor activa în regim sporit întru prevenirea evenimentelor rutiere neplăcute și consecințele acestora.

Totodată, INP recomandă șoferilor:
– nu conduceți în stare de ebrietate sau dacă vă simțiți obosit;
– conduceți prudent și păstrați distanța între automobile;
– nu ieșiți la depășirea unei mașini fără o asigurare temeinică;
– conduceți prudent pe carosabilul umed fără a depăși limita de viteza admisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram