/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Candidații la funcția de vicepreședinte al ANI au susținut proba de interviu. Ce punctaj au acumulat aceștia?

missing
06 noiembrie 2017, ora 17:56

Fiind sumate punctele acordate de membrii Comisiei a fost constatată următoarea situație: candidatul Lilian Chișca a acumulat 24,09 puncte și Francisco Talmaci a acumulat 27,60 puncte.

Potrivit prevederilor Regulamentului privind modul de organizare și desfășurare a concursului pentru suplinirea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai Autorității Naționale de Integritate, urmează ca membrii Comisiei date să sumeze rezultatele de la ambele probe acumulate de candidați – urmare a probei scrise și celei de interviu.

Potrivit prevederilor normei legale, conform art.11 alin. (10) al Legii nr. 132/2016, candidații, care au promovat proba scrisă, admiși la interviu și l-au au susținut, în termen de 5 zile de la data la care a expirat termenul de soluționare a contestațiilor sau a anunțării rezultatelor interviului, sunt testați la poligraf. În acest sens, Consiliul încheie un acord de organizare a susținerii probei la poligraf cu un operator autorizat al testului de poligraf.
 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram