/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Contrabandă cu alcool. Un moldovean, prins în timp ce încerca să transmită 200 de litri de alcool unei persoane din Ucraina

06 noiembrie 2017, ora 15:21

Bărbatul a fost observat pe malul râului Nistru însoțind câteva butelii, care urma să le transporte ilegal peste frontiera de stat. Urmare a reținerii bărbatului, identificat ca cetățean al Republicii Moldova de 37 de ani, locuitor al orașului Ocnița, s-au depistat șapte recipiente în care erau îmbuteliate 200 litri de lichid incolor, cu miros specific alcoolului etilic. Persoana reținută a declarat că alcoolul nu-i aparține și urma să-l transmită din R. Moldova în Ucraina unei persoane necunoscute.

Bunurile au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei. Cercetările sunt continuate de polițiștii de frontieră în vederea elucidării circumstanțelor infracțiunii și identificării altor persoane implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram