Încă o ședință amânată în cazul lui Dorin Chirtoacă. Primarul suspendat a menționat că procurorul nu s-a prezentat, iar ședința a fot amânată.

„Judecătorul a stabilit data de astăzi fără ca să țină cont cont de programul procurorului și al avocatului. Eu am fost nevoit să amân altă ședință ca să nu se admită abuzul în continuare. Ca urmare încă o dată judecătorul a dat dovadă că are ordin să emită ședința cât mai repede”, a menționat avocatul Gheorghe Malic.

Menționăm că, pe 11 octombrie Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest a lui Dorin Chirtoacă cu încă 30 de zile.

Chirtoacă este bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată, dar și de prejudicierea bugetului municipal cu aproape 66 de milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!