Minora, bătută în urmă cu câteva zile într-o grădiniță din Cărbună, a fugit în această dimineață de acasă. Adolescenta a fost găsită în această seară, iar cum aceasta urmează să fie plasată într-un centru de reabilitare. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către șeful Adjunct al Inspectoratului General de Poliței, Gheorghe Cavcaliuc.

Reamintim că luni, 6 noiembrie, fata urma să efectueze o expertiză medico-legală. Marți, cele șase persoane reținute pentru că ar fi umilit-o, vor compărea mâine în fața magistraților, pentru a primi mandate de arestare preventivă, susțin procurorii.

Cei de la centrul „La Strada”, care au consiliat psihologic minora bătută, au povestit că fata este în stare de șoc. Ea a fost dusă la bunici, de unde a și fugit azi dimineața.

Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie. Poliția s-a autosesizat după ce una dintre persoanele prezente la acel incident a postat pe Facebook un filmuleț unde în care minora era bătută și umilită. Toți cei implicați au fost reținuți și sunt cercetați pentru huliganism. Minora este crescută de bunici, părinții fiind plecați peste hotare. Cei care au bătut-o riscă 5 ani de pușcărie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!