/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ I-a numit „sataniști” pe jurnaliști. Vadim Cheibaș: „Am folosit doar o expresie alegorică”

06 noiembrie 2017, ora 19:18

Sperăm susținerea atât a consilierilor municipali, atât a opiniei publice care sunteți de fapt Dvs și nu acești meschini jurnaliști care sunt doi la număr”, a predicat Cheibaș.

După slujbă, acesta a cerut susținerea credincioșilor, inclusiv să participe cu opinii în mediul on-line. Contactat de TV8 pentru a preciza pe cine anume a numit „sataniști”, „ateiști” și „meschini”, Vadim Cheibaș a spus că a folosit doar o expresie alegorică și că, de fapt, nu s-a referit la nimeni.

E o expresie alegorică și nu m-am referit la jurnaliști, dar la cei care sunt în spațiul on-line, dar aceștia care se regăsesc vinovați în cuvintele mele nu au decât să se pocăiască”, a precizat Vadim Cheibaș, secretarul Mitropoliei.

Terenul pe care urmează a fi înălțată Casa Parohială a Mitropoliei Moldovei aparține secretarului, iar acest lucru se vede clar în documentele de la Cadastru. Preotul se justifică și spune el însuși că l-a cumpărat prin licitație din donațiile enoriașilor de acum doi ani. Un grup de activiști a lansat o petiție on-line în care cere transparență maximă și anularea votului din Consiliu Municipal Chișinău în favoarea acestei construcții parohiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram