/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Chirtoacă, indignat că Radu i-a luat biroul: „În Primărie erau destule birouri libere de viceprimar”

missing
07 noiembrie 2017, ora 14:39

„În Primărie erau destule birouri libere de viceprimar, trei birouri din totalul de patru. Chiar de ar fi intrat în acelea, oricum mai rămânea unul liber, pe lângă cel al subsemnatului. De ce trebuia demonstrativ aruncate lucrurile afară? Semnal pentru subalterni, pentru justiție, pentru societate? Preluarea puterii? Dar unde e Legea, Constituția, unde e mandatul din partea cetățenilor? Numirile în funcție, rocadele, instalarea în birouri sunt ilegale și nule”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că ieri, fostul primar general interimar al municipiului Chișinău, Nistor Grozavu a semnat două dispoziții prin care au fost numiți doi viceprimari, Silvia Radu și Ruslan Codreanu. În dispoziția de numire a Silviei Radu în funcția de viceprimar se precizează și faptul că anume ea va asigura interimatul de primar general, în caz de absență sau imposibilitate de exercitare a funcției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram