Primăria municipiului Chișinău anunță despre continuarea lucrărilor de amenajare a străzii 31 August 1989, în perimetrul str. Al. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, în contextul organizării manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă.

Astfel, de către serviciile municipale de profil au fost executate o serie de lucrări ce vizează curățirea a 58 arbori și tăierea a 3 arbori bolnavi pe tronsonul vizat, care și-au pierdut din aspectul estetic.

De asemenea, în contextul amenajării zonei, au fost efectuate lucrări de plombate a scuarului adiacent Bibliotecii Naționale pe o suprafață de 500 metri, unde va fi amplasat pe perioada sărbătorilor de iarnă un patinoar în aer liber.

Pe parcursul săptămânii curente, serviciile municipale abilitate planifică efectuarea lucrărilor de asfaltare a trotuarelor și plombare a carosabilului pe tronsonul de stradă vizat, inclusiv a scuarului din vecinătatea Palatului Național „Nicolae Sulac” și evacuarea gheretelor din zonă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!