/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mai aproape de public! Prezentatoarele Optmart SRL vă invită vineri la o discuție LIVE pe Facebook

07 noiembrie 2017, ora 13:31

Tot ce ați vrut să întrebați, dar n-ați avut posibilitatea, toate comentariile pe care ați vrut sa le faceți, dar încă nu le-ați făcut, tot ce vă doare în raport cu emisiunea, dar și cu unele aspecte din viață, toate acestea pot fi discutate în primul live cu prezentatoarele Optmart SRL.

„Noi dorim să interacționam și mai mult cu publicul nostru, să auzim în direct ce întrebări au cei de acasă. Suntem foarte deschise să purtăm o discuție sinceră, să primim sugestii, sa ascultăm poveștile altor femei, și de ce nu, să notăm în agendă eventuale subiecte sugerate de către public”, susține Carina Zatic, producătoarea emisiunii.

Prezentatoarele ne-au dezvăluit că își propun ca astfel de live-uri să devină o tradiție și vă invită să participați activ la discuția de vineri seara, care va avea loc la ora 20.00 și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a emisiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram