/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Trei candidați și-au depus dosarele la funcția de președinte al ANI. Cine sunt aceștia?

missing
07 noiembrie 2017, ora 11:55

În perioada respectivă la Secretariatul Consiliului de Integrtiate au fost depuse dosare din partea a trei candidaţi. Aceștea sunt:

Antoci Rodica, Ministerul Justuţiei, Centrul Național de Expertize Judiciare, şef al Laboratorului de expertize judiciare criminale;
Talmaci Francisco, Ministerul Finanţelor, Inspecţia financiară, şef al Direcţiei sinteză, asistenţă juridică şi control;
Chireoglo Lidia, Centrul Naţional Anticorupţie, ofiţer superior de urmărire penală.

În conformitate cu prevederile legislației, urmare a verificărilor efectuate de către SIS și CNA, precum și a procesului de admisibilitate din partea membrilor Consiliului de Integritate a dosarelor depuse de candidați, aceștea pot fi înscrişi la concursul pentru funcţia de preşedinte al ANI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram