/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Trei medalii pentru invențiile moldovenilor la o expoziție internațională din Germania

missing
07 noiembrie 2017, ora 14:14

În total, în cadrul expoziției au fost expuse șase invenții ale inventatorilor moldoveni. Expoziția a avut loc în perioada 2 – 5 noiembrie 2017, în orașul Nuremberg, Germania. La expoziție au participat și reprezentanții Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI). Agenția a prezentat sistemul național de proprietate intelectuală, a diseminat informația despre serviciile oferite de AGEPI, despre sistemul de validare a brevetelor europene în Republica Moldova și despre Expoziția Internațională „INFOINVENT”, ediția a XV-a.

Totodată, AGEPI a selectat și a menționat cu distincții trei dintre cele mai interesante invenții prezentate în cadrul expoziției de către România, Austria și Taiwan.

În cadrul ediției curente, au participat inventatori și organizații din aproximativ 40 de țări, iar vizitatorii au avut posibilitatea să admire aproximativ 700 de invenții.

iENA reprezintă o platformă pentru idei și invenții și cel mai important târg de contacte și oportunități pentru inventatori și reprezentanți ai comerțului și industriei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram