/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Plahotniuc se justifică și amenință. Dezminte acuzațiile lui Proca, dar nu răspunde la întrebări

07 noiembrie 2017, ora 18:15

Opinia publică a auzit ce spune un criminal condamnat la 21 de ani în România, apoi cum psihanalizează Maia Sandu spusele criminalului și împărtășește poziția acestuia, apoi un alt expert în interpretarea vorbelor criminalilor, Igor Dodon, a completat-o pe Maia Sandu cu o abordare filosofică”, a declarat Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc spune că interviul killerului Vitalie Proca a fost pregătit de oponenți, ca să lovească în partid. Aceștia ar urma să răspundă în fața legii, crede democratul, lăsând să se înțeleagă că vor răspunde și cei care au promovat interviul, fără a preciza la cine anume se referă.

Regizorii acestui episod murdar, acești „curajoși” care se ascund după hotarele țării, au ajuns total lipsiți de imaginație. Restul trebuie să lămurească timpul și instituțiile de drept. Atât referitor la regizorii acestui scenariu fals, cât și la cei care l-au promovat”, a mai adăugat Președintele PDM.

Săptămâna trecută, killerul Vitalie Proca a declarat că Vlad Plahotniuc ar fi comandat omorul bancherului rus Gherman Gorbunțov – nu Renato Usatâi, așa cum susțin procurorii. A doua zi, un post TV deținut de președintele PDM a difuzat un interviu-tampon cu un alt interlop, Valeriu Halupa, care i-a luat apărarea lui Plahotniuc. Igor Dodon a scris atunci pe Facebook că avem nevoie de alegeri parlamentare pentru a demola actualul sistem, iar președintele PAS, Maia Sandu, a declarat că acesta este un interviu despre lumea criminală din Moldova care a ajuns să controleze țara. Oamenii legii au menționat că vor verifica declarațiile, dar nu vor porni un dosar penal și nici nu-l vor audia pe Plahotniuc, atâta timp cât nu dețin probe în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram