/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Consilierii municipali au boicotat prima ședință CMC a Silvia Radu: „Ar trebui să își onoreze salariile pe care le primesc”

08 noiembrie 2017, ora 12:23

„Sunt revoltată de faptul că aleșii locali nu au venit la ședință pentru a rezolva problemele oamenilor. Dacă veneau și mă dădeau afară din sală, atunci vedeam că luptă pentru interesele oamenilor din municipiu, dar ei nu au venit și nu înțeleg de ce au o așa atitudine”, a menționat Silvia Radu.

Noul primar general a mai solicitat consilierilor să vină la ședință la ora 10.00, așa cum este stabilit și nu la 11.00, pentru că acest timp se achită, mai ales că acești consilieri primesc salarii mari, așa că ar trebui să își onoreze salariile pe care le primesc: „Am vorbit cu secretarul CMC și m-a informat că, consilierii obișnuiesc să întârzie cu 30-40 minute. Este o lipsă de respect. Dacă problema este în mine, atunci să înainteze un demers în care să informeze că, „doamna Radu, nu vrem să fiți prezentă la ședință”. Sper să nu se mai întâmple pe viitor”, a declarat Silvia Radu.

Menționăm că, PL și PSRM au anunțat că vor ataca deciziile semnate astăzi de Nistor Grozavu prin care a numit viceprimarii și primarul interimar al Capitalei. Ei spus că Grozavu nu avea dreptul să numească în funcție un viceprimar sau primar interimar. Liberalii au spus că, dacă nu li se va face dreptate, vor ajunge până la Curtea Constituțională și chiar mai departe – la instituțiile europene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram