Pe 19 noiembrie, Mihai Ghimpu are de gând să bea vin. Asta i-a îndemnat să facă și pe ceilalți chișinăuieni - să bea un pahar de sănătatea lui, pentru că atunci liberalul își va sărbători ziua de naștere. Socialiștii au spus că Ghimpu nici nu știe ce-l aștepta, sugerând oamenilor să iasă totuși la referendum.

Pe 19 noiembrie mai bine un pahar de vin în sănătatea mea, decât să mergeți la referendumul lui Dodon”, a declarat Mihai Ghimpu, președinte PL.

Are de gând nenea să bea vin, încă nu știe ce-l așteaptă. Dacă are înțelegere, nu are decât să bea vin”, a replicat Ion Ceban, președinte fracțiunea PSRM în CMC.

Referendumul de demitere a primarului suspendat va avea loc pe 19 noiembrie, atunci când Mihai Ghimpu va împlini 66 de ani. Plebiscitul ne va costa nouă milioane de lei. Mai multe formațiuni de dreapta, printre care PAS, PUN și PPDA, au anunțat că îl vor boicota.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!