Abia revenit dintr-o deplasare oficială în Italia, președintele Igor Dodon întreprinde o vizită oficială de două zile în Republica Armenia. Dodon a ținut să sublinieze că aceasta este prima vizită oficială a unui preşedinte al Republicii Moldova în Armenia.

Pe agenda de lucru sunt incluse mai multe întrevederi cu înalţi demnitari de stat armeni: preşedintele Republicii Armenia, Serzh Sargsyan, preşedintele Adunării Naţionale, Ara Babloian, prim-ministrul Karen Karapetian, precum şi cu alţi oficiali”, a menționat președintele într-o postare pe Facebook.

Totodată, Dodon menționează că Armenia este membru a Uniunii Euroasiatice, iar în curând va semna un Acord de colaborare şi cu UE: „O experienţă interesantă şi pentru Republica Moldova”.

„Sunt convins că această vizită şi întâlnirile bilaterale care vor avea loc la Erevan vor contribui pe deplin la consolidarea în continuare a relaţiilor de prietenie şi cooperare dintre statele noastre”, a conchis Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!