/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Carson Stoch s-a dezechilibrat. A eșuat la întoarcerea la 360 de grade cu bicicleta

missing
09 noiembrie 2017, ora 16:32

Carson Storch, unul dintre pretendenții la titlu în 2017, al celei mai dificile competiții cu biciclete de munte, a eșuat în încercarea de întoarcere la 360 de grade, considerată una dintre cele mai dificile de la acest turneu. Trucurile sunt indispensabile în acest concurs, în pofida stâncilor imense, care au rol de obstacole pentru curajoșii care s-au angajat în acest traseu. Concurenții sunt judecați în funcție de alegerea traseelor, de capacitatea lor tehnică și de complexitatea trucurilor.

„Rampage 2017” este una din cele mai mari evenimente de ciclism montan ale anului. Lider autoritar al clasamentului general este și câștigătorul din acest an, canadianul Kurt Sorge, care a mai reușit să fie câștigător la acest turneu în 2012 și 2015. La prima competiție, desfășurată în 2001, premiul a fost de 8.000 de dolari. În 2015, fondul total de premii a fost de 100 de mii de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram