Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat săptămâna viitoare în țară sunt așteptați primii fulgi de zăpadă. Astfel, dacă în acest weekend ne vom bucura de temperaturi de +14, +15 grade Celsius, atunci la sfârșitul săptămânii viitoare vremea își schimbă foia și vom avea maxime de doar +3 grade Celsius. Iar, Joi ne vom putea bucura și de primii fulgi de zăpadă.

Luni sunt așteptate precipitații slabe și maxime de +17, +19 grade Celsius pe timp de zi. Noaptea termometrul va coborî în termometre până la +3..+6 în Nord, +4..+7 în Centru și +5..+8 în Sudul republicii.

Marți și Miercuri ploile se vor înteți în toată țara, iar temperaturile vor coborî până la +5 în nordul țării, +6 în Centru și +7 în Sud. Pe timpul nopții mercurul în termometre va arăta +3..+7 grade Celsius.

Joi precipitațiile vor fi mixte, sub formă de ploaie și zăpadă, iar temperaturile vor scădea și mai mult ajungând la 0 grade în Nordul țării pe timp de zi.

Vineri va fi și mai frig, iar în Nordul țării vom avea minime de -2 la Nord, -1 la Centru și 0 grade în Sudul țării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!