/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

S-a stins din viață renumitul satiric rus Mihail Zadornov. Suferea de cancer cerebral

missing
10 noiembrie 2017, ora 10:01

Acesta s-a tratat, inclusiv, în clinica din Berlin “Charite”. În ultima perioada, Zadornov locuia în Letonia.

Mihail Zadornov s-a născut la 21 iulie 1948 la Jurmala. A studiat la una din școlile din Riga, iar în 1974 a absolvit Institutul de Aviație din Moscova. A început să publice în 1974, iar pentru prima dată a apărut la televizor în 1982 cu monologul “Scrisoarea de la casa de studenți”.

A participat la activitățile unor astfel de emisiuni TV precum «Аншлаг», «Смехопанорама», «Сатирический прогноз», «Дочки-матери». A lansat mai multe colecții ale propriilor sale opere. A fost laureat al premiului «Золотой теленок» și al premiului «Овация».

În ultimii ani, Zadornov a fost un blogger activ, începând cu “Live Journal” și Twitter, după care și-a făcut un site și un canal personal pe Youtube.

Scriitorului i sa interzis accesul în SUA și Ucraina pentru declarațiile sale politice.

Se completează.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram