Președinții american și rus, Donald Trump și Vladimir Putin, și-au dat vineri mâna și au schimbat câteva vorbe la summitul Forumului de Cooperare Economică în Asia-Pacific (APEC), desfășurat la Danang, în Vietnam, relatează agențiile EFE și Reuters, citat de Agerpres.

Trump s-a apropiat de Putin, care aștepta fotografia de grup, amândoi au zâmbit și au vorbit puțin.

Conform Casei Albe, la acest summit nu este prevăzută nicio întrevedere formală între cei doi lideri, însă cum ei se vor afla în același spațiu este „posibilă și probabilă” o întâlnire „informală”.

Totuși, Kremlinul, care zilele trecute dădea ca sigură o întâlnire oficială Trump-Putin, susține că încă se lucrează pentru convenirea unei asemenea întrevederi, dar pentru moment ‘nimic nu este clar’.

Foto: AFP/Getty Images

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!