/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un permis de conducere fals urma să ajungă în Franța. Un moldovean ar fi primit 50€ pentru a-l transmite

10 noiembrie 2017, ora 13:42

La data de 8 noiembrie a.c., în punctul de trecere „Sculeni”, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat autocarul de rută regulată ”Chișinău-Franța”. În timpul controlului de rigoare, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni asupra a unui călător, care prezenta un comportament agitat. Astfel, inspectorii controlului de frontieră au luat decizia extinderii verificărilor.

În rezultat, la un moldovean de 47 de ani, locuitor al sat. Pelivan, r-nul Orhei, s-a depistat în portmoneul personal un permis de conducere, eliberat de autoritățile românești, cu semne vădite de falsificare. Bărbatul a declarat că în timpul așteptării cursei, s-a apropiat o persoană necunoscută și l-a rugat, contra unei sume de 50 de euro, să transmită un permis de conducere unei persoane care-l va aștepta în Paris.

Documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză. Pe faptul celor depistate polițiștii de frontieră cercetează cauza în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și implicarea altor persoane. Cetățeanului documentat i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram