Clipe de coșmar pentru un jurnalist italian. Acesta a fost bătut de către fratele unui lider mafiot din Ostia, în timp ce încerca să-i ia un interviu. Reporterul a fost lovit în cap, iar apoi a luat și o bâtă pe spate. Agresorul l-a atacat și pe operatorul care a surprins momentul loviturilor. Individul a fost arestat și riscă 3 ani de închisoare.

Potrivit presei italiene, agresorul a fost deranjat de faptul că reporterul l-a întrebat despre legăturile sale cu o grupare de extremă dreaptă. Drept răspuns, acesta i-a dat un cap în gură, iar apoi l-a lovit cu o bâtă pe spate.
Atacatorul, cunoscut pentru legăturile sale cu lumea interlopă, nu s-a oprit însă aici. I-a urmărit pe ziarist și pe cameramanul acestuia, pe care i-a lovit de mai multe ori cu un baston.

Bătaia a stârnit furia italienilor, iar primarul Romei a organizat un marș împotriva organizațiilor mafiote, din care se bănuiește că ar face parte agresorul. Clanul Spada este cunoscut ca fiind deosebit de violent. În octombrie, șapte membri ai familiei Spada au fost condamnați în total la 56 de ani de închisoare.

Anterior, un jurnalist rus a fost lovit în timpul unei intervenții în direct la televizor de către un individ în stare de ebrietate. Transmisiunea în direct a fost întreruptă, iar ulterior poliția a condamnat individul.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!