/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Vladimir Putin: SUA doreşte să cauzeze probleme în alegerile din Rusia

missing
10 noiembrie 2017, ora 06:37

„Drept răspuns la presupusele ingerinţe ale Kremlinului în alegerilor americanilor, aceştia doresc să creeze probleme în cadrul alegerilor prezidenţiale din Rusia”, a afirmat Putin.

„Pentru a face asta, Washingtonul s-ar putea folosi mecanisme „de conexiune şi dependenţă” în cadrul Comitetului olimpic”, a mai adăugat liderul rus în cadrul unei vizite oficiale în oraşul Chelyabinsk.

Preşedintele a spus că este „îngrijorat” şi are „suspiciuni” că „SUA ar putea încerca să creeze o atmosferă supărătoare în comunitatea sportivă”, în măsura în care Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018 vor coincide cu perioada alegerilor prezidenţiale ruse.

Biroul Federal pentru Investigaţii, Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor au declanşat anchete în cazul ingerinţelor Rusiei în campania electorală şi al presupuselor contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram