/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Omorâți și apoi arși! O tânără de 20 de ani și un adolescent de 16 ani, suspectați de săvârșirea unui TRIPLU omor

11 noiembrie 2017, ora 12:55

Totul a ieșit la iveală în dimineața zilei de 9 noiembrie, când se desfășurau acțiuni privind lichidarea unui incendiu într-una dintre vilele de vară din localitatea Glinoe. După ce acesta a fost stins, autoritățile au depistat în locuința arsă și cadavrele a trei persoane, doi bărbați și o femeie.

La examinarea celor decedați, experții au descoperit pe corpurile acestora diverse leziuni, care indicau o moarte violentă. Persoanele au fost identificate la scurt timp – proprietarul vilei în vârstă de 66 de ani (bunicul fetei), nora sa de 45 de ani (mama fetei) și o cunoștința de a lor de 56 de ani, originar din Tiraspol.

După o inspecție detaliată a locului crimei, specialiștii au ajuns la concluzia că cauza incendiului, urmată de explozia casei, a fost incendierea intenționată.

În timpul zilei, forțele de ordine din regiune au identificat și reținut doi suspecți – fiica de 20 de ani a femeii ucise și prietenul său de 16 ani.

Nu se cunosc deocamdată motivele săvârșirii crimei.

Pe numele suspecților a fost deschis un dosar penal. Autoritățile din regiunea transnistriană efectuează acțiuni de investigație și colectează dovezi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram