Caz înfiorător în raionul Slobozia din regiunea transnistriană! O tânără de 20 de ani și amicul său de doar 16 ani sunt acuzați se săvârșirea unui triplu omor și ulterior, incendierea unei locuințe. Fata și-ar fi omorât propria mamă și bunic.

Totul a ieșit la iveală în dimineața zilei de 9 noiembrie, când se desfășurau acțiuni privind lichidarea unui incendiu într-una dintre vilele de vară din localitatea Glinoe. După ce acesta a fost stins, autoritățile au depistat în locuința arsă și cadavrele a trei persoane, doi bărbați și o femeie.

La examinarea celor decedați, experții au descoperit pe corpurile acestora diverse leziuni, care indicau o moarte violentă. Persoanele au fost identificate la scurt timp – proprietarul vilei în vârstă de 66 de ani (bunicul fetei), nora sa de 45 de ani (mama fetei) și o cunoștința de a lor de 56 de ani, originar din Tiraspol.

După o inspecție detaliată a locului crimei, specialiștii au ajuns la concluzia că cauza incendiului, urmată de explozia casei, a fost incendierea intenționată.

În timpul zilei, forțele de ordine din regiune au identificat și reținut doi suspecți – fiica de 20 de ani a femeii ucise și prietenul său de 16 ani.

Nu se cunosc deocamdată motivele săvârșirii crimei.

Pe numele suspecților a fost deschis un dosar penal. Autoritățile din regiunea transnistriană efectuează acțiuni de investigație și colectează dovezi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!