/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Italia: Tânărul moldovean care și-a omorât fosta iubită, însărcinată în luna a șasea, condamnat la 30 de ani de pușcărie

missing
11 noiembrie 2017, ora 10:02

Mihail Savciuc, în vârstă de 19 ani și Irina Bacal (victima), în vârstă de 21 de ani, ar fi avut anterior o relație de un an, care s-ar fi destrămat în luna septembrie a anului trecut.

Tânărul avea o altă prietenă, iar Irina l-a contact într-o zi pentru a-l anunța că este însărcinată și că el este tatăl copilului. Băiatul a încercat să o convingă să avorteze, însă Irina a decis să păstreze copilul.

Cei doi s-au văzut pe 19 martie, seara, iar din acea zi tânăra nu a mai dat nicio veste despre sine. Părinții s-au alarmant și au chemat forțele de ordine, care au luat legătura cu Mihai, iar acesta și-a recunoscut crima. Corpul tinerei a fost găsit într-o pădure la trei zile după ce a fost omorâtă. 

Cei doi tineri s-ar fi întâlnit în acea pădure pentru a discuta, iar el i-a cerut din nou să avorteze. Pentru că tânăra a refuzat din nou să renunțe la copil, Mihai a lovit-o cu o piatră și a sufocat-o, după care i-a ascuns corpul. Acesta i-a luat colierul de la gât și l-a vândut, după care a jucat video poker din banii obținuți în urma vânzării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram