/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Petiție online: Un grup de părinți colectează semnături pentru a obține transport pentru copiii care frecventează grădinița

12 noiembrie 2017, ora 13:49

Ei scriu în demersul său că datorită situației degradante a serviciului de transport public din comuna Trușeni, copiii minori sunt vulnerabili și cu greu fac față îmbrâncelilor ce au loc mereu în transportul public din sat, mai ales în orele de vârf.

„Din acest considerent, cerem ca în zilele când merg copii la grădinițe( luni-vineri) dimineața la ora 7:45, 8:00, 8:30 și seara la ora 16:30, 17:00, 17:30 să circule câte o rutieră doar prin sat, doar pentru părinții cu copii care se deplasează spre grădinițe, și invers seara spre case”, se menționează în demers.

Părinții, mai atrag atenție că se apropie sezonul rece și condițiile climaterice diverse împiedică și mai mult accesul copiilor minori în rutierele supraîncărcate. „Toată lumea este îmbrăcată în haine voluminoase, se lipsesc de dreptul de a fi transportați confortabil spre și dinspre grădinițele locale”, mai scriu părinții.

În acest context părinții adună semnături pentru a atrage atenția autorităților locale, doritorii de a susține inițiativa pot semna petiția AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram