/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Povestea Elenei, o tânără mamă care la ai săi 30 de ani a trăit de trei ori drama unui abandon

12 noiembrie 2017, ora 14:55

Elena a rămas orfană în copilărie, știe că mai are cinci fraţi, dar a pierdut legătura cu ei de când era mică. Timp de mai mulți ani a locuit împreună cu o bunicuţă în Edineţ, pe care a îndrăgit-o ca pe o mamă.

La 28 de ani s-a căsătorit cu speranţa că va avea o familie adevărată, însă a fost abandonată. Soţul a plecat peste hotare la câtva luni după ce a aflat că a rămas însărcinată şi nu a mai luat legătura cu ea. Bunicuța, la care a locuit și de care îngrijea, a anunţat-o că n-ar putea să o găzduiască după venirea pe lume a copilului.

Astfel, în ianuarie 2017 Elena a ajuns iar singură pe lume. Însă, fetița pe care o purta sub inimă i-a dat putere, iar în luna a opta de sarcină a venit la Centrul Maternal, iar în martie s-a născut fetiţa, Emilia.

De atunci, fetele învață să se bucure de ceea ce le oferă fiecare zi. Educatorii centrului maternal spun despre Elena că este o mamă foarte responsabilă care îşi iubeşte mult copilul. În curând Emilia va merge la creşă, iar Elena va fi ajutată să îşi găsească un loc de muncă. Are experienţă de croitor şi studii de bucătar – două elemente care îi vor ajuta în procesul de reintegrare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram