/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Prețuri mai mari la piață. Pentru un kilogram de roșii trebuie să scoateți din buzunare cel puțin 18 lei

missing
12 noiembrie 2017, ora 15:47

Pentru un kilogram de crap va trebui să scoateţi din buzunare 55 de lei, iar pentru un kilogram de caras – de la 35 de lei în sus. Un kilogram de raci pornește de la 250 de lei.

Roşiile pot fi cumpărate cu 18 – 20 de lei kilogramul, la fel ca și săptămâna trecută. Castreveţii costă 35 de lei kilogramul, cu 10 lei mai mult față de prețul de acum o săptămână. Preţul ardeilor ajunge 20 de lei, față de 18 lei săptămâna trecută. Gogoșarii pornesc de la 35 de lei/kg, față de 30 de lei cât erau sâmbăta trecută.

Cartofii, ceapa, morcovul sau sfecla roşie – toate pot fi cumpărate cu 6 lei/kg, rămânând la preţul vechi. Varza se vinde cu 4-5 lei, ca și acum o săptămână. Legătura de ceapă verde şi de mărar costă 3-4 lei. Usturoiul este la preţul de 40 de lei. Pentru un kilogram de bostan, cumpărătorii vor scoate din buzunare între 7 și 10 lei. Iar dovleceii costă 20 de lei kilogramul.

Strugurii se vând în medie cu 12 lei. Preţul unui kilogram de mere porneşte de la 7-8 lei, iar al perelor este de 14 lei, ca și săptămâna trecută. Citricelele se vând cu 22-25 de lei kilogramul și mai mult.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram