Brânza de oi costă la piață 85 de lei/kg, cu 5 lei mai mult față de săptămâna trecută. Caşul de vaci a rămas la preţul vechi, de 40 de lei kilogramul. Carnea de porc, dar și cea de vită pornește de la 70 de lei/kg, dar poate depăși și 100 de lei. Zece ouă pot fi cumpărate cu 19-20 de lei, transmite IPN.

Pentru un kilogram de crap va trebui să scoateţi din buzunare 55 de lei, iar pentru un kilogram de caras – de la 35 de lei în sus. Un kilogram de raci pornește de la 250 de lei.

Roşiile pot fi cumpărate cu 18 – 20 de lei kilogramul, la fel ca și săptămâna trecută. Castreveţii costă 35 de lei kilogramul, cu 10 lei mai mult față de prețul de acum o săptămână. Preţul ardeilor ajunge 20 de lei, față de 18 lei săptămâna trecută. Gogoșarii pornesc de la 35 de lei/kg, față de 30 de lei cât erau sâmbăta trecută.

Cartofii, ceapa, morcovul sau sfecla roşie – toate pot fi cumpărate cu 6 lei/kg, rămânând la preţul vechi. Varza se vinde cu 4-5 lei, ca și acum o săptămână. Legătura de ceapă verde şi de mărar costă 3-4 lei. Usturoiul este la preţul de 40 de lei. Pentru un kilogram de bostan, cumpărătorii vor scoate din buzunare între 7 și 10 lei. Iar dovleceii costă 20 de lei kilogramul.

Strugurii se vând în medie cu 12 lei. Preţul unui kilogram de mere porneşte de la 7-8 lei, iar al perelor este de 14 lei, ca și săptămâna trecută. Citricelele se vând cu 22-25 de lei kilogramul și mai mult.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!