/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Arma Rusiei - dezinformarea. Premierul britanic, Theresa May: „Știm ce faceți, dar nu veți reuși!”

missing
14 noiembrie 2017, ora 15:50

„Am un mesaj foarte simplu pentru Rusia: Noi știm ce faceți, dar nu veți reuși!”, a declarat Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii.

Premierul britanic a declarat că „Rusia încearcă să facă din informație o armă, implicând instituții media de stat pentru a răspândi știri false și imagini prelucrate cu scopul de a încinge spiritele în Vest”.

„Anexarea ilegală a Crimeei la Rusia… după cel de-al doilea război mondial a fost pentru prima dată când o țară ocupă teritoriul altei țări în Europa. Rusia a provocat conflictul din regiunea Donbas, a încălcat repetat spațiului aerian al mai multor țări europene, a pus la cale campanii de spionaj cibernetic, inclusiv în cazul alegerilor”, a mai spus Theresa May.

Theresa May a spus că Marea Britanie va întreprinde măsuri de protecție, îndemnându-și aliații să facă același lucru. Printre acțiuni se numără reformarea NATO, intensificarea susținerii militare și economice a Ucrainei și întărirea politicii britanice în sectorul securității cibernetice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram